Te milyennek képzeled az LG ívelt kijelzős
OLED TV által ihletett stílust?

Napjainkban a szórakoztató elektronikai cikkek fontos szerepet kapnak életünkben, ezért otthonunk terében való elhelyezésükre is egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. Nagyon fontos, hogy a bútorok, a színek, a kárpitok meghatározása mellett megfelelő szórakoztató elektronikai cikkeket válasszunk, amelyek mind minőségük, mind formatervezésük végett szebbé teszik lakásunkat, és harmonikus egységet alkotnak a többi berendezési tárggyal.

Az „Érezd az LG OLED –stílust” pályázat most lehetőséget ad arra, hogy megmutasd, szerinted mit képvisel az LG OLED –stílus.

Milyen szempontok érvényesülnek a térszervezés során, mely bútorok, berendezési tárgyak milyen funkciókkal bírnak, mi határozza meg a belső tereket? Milyen hatással lehet a teljes térszerkezetre egy megfelelően kiválasztott, innovatív műszaki cikk, esetünkben az ívelt kijelzős LG OLED TV? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, pályázóink fantáziájára bízva a megfejtést.

Miért érdemes nevezni?

Az OLED-stílus pályázat a különleges formavilág bemutatásával kihívást jelent belsőépítészek, lakberendezők, formatervezők, és akár design kedvelő laikusok számára is.

A beérkezett pályamunkákat neves zsűri méltatja, a legjobbnak választott terv alkotójáról pedig egy 2 oldalas szerkesztőségi cikk jelenik meg a Lakáskultúra és a Kiskegyed Otthona magazinokban. Ezen felül természetesen tárgynyereményekkel is gazdagodnak a legjobban teljesítők: a zsűri által kiválasztott első helyezett egy értékes ívelt LG OLED tévékészülékkel, a második helyezett egy LG G-Tab tablettel, a közönségdíjas pedig egy LG Cinema Screen formatervezésű Smart 3D televízióval térhet haza.

Hogyan lehet nevezni?

Az OLED-stílus pályázaton otthonbelső tervvel lehet nevezni, melynek szerves részét képezi az ívelt kialakítású LG OLED TV. A zsűrizés egyik legfontosabb szempontja, hogy mennyire sikerült a tévé adottságait kihasználó, annak formavilágát tovább folytatva, előremutató, a szakmai elvárásoknak is megfelelő teret alkotni. A pályázaton való részvételhez szükséges anyagok (pályázati kiírás, játkszabályzat, adatvédelmi nyilatkozat, termékfotók, ismertetők) az alábbi linken letölthetőek.

Feltöltési időszak: május 22. - július 15., eredményhirdetés: július 17.

Miért érdemes szavazni a legjobbra?

A zsűri által kiválasztott nyerteseken kívül a játékban lehetőséget adunk a látogatók számára is, hogy közönségdíjjal jutalmazzák a nekik leginkább tetsző pályamunkát. A közönségdíjas alkotó díja egy LG Cinema Screen formatervezésű Smart 3D televíziót, ám szavazni is érdemes, hiszen a szavazók között is kisorsolunk egy LG G-Pad tabletet, illetve 2 darab Pocket photo hordozható fotónyomtatót. Megéri tehát szavazni, május 22. és július 15. között.