A pályázat zsűrije

A zsűri elnöke:

Ács Erzsébet - Lakberendező, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke

Közgazdaságtudományi Egyetemet végzett közgazdász. 1997-ben végzett lakberendezőként. 2008-tól a vezetőség tagjaként részt vett a Lakberendezők Országos Szövetsége irányításában, és 2009-től a tagság megválasztotta a szövetség elnökének. Projektvezetőként több éve szervezi a szövetség hazai kiállításait. Elnöki munkája mellett lakások, házak, irodák és üzletek tervezésével foglalkozik. Az általa vezetett két kiállítási projekt az év Lakberendezője pályázaton a szakmai zsűri különdíját kapta.

“A Lakberendezők Országos Szövetsége örömmel vállalta az LG „Érezd az OLED stílust” pályázatának szakmai támogatását. Az LG ívelt OLED TV különleges világa ihletet adhat az egész enteriőr hangulatához. A pályázók számára az íves formák hangsúlyozása, a teljes harmónia megteremtése szakmailag, igazi kihívást jelent. A pályaművek elbírálásánál ezek mellett figyelembe vesszük majd a térszervezés funkcionalitását, a színvilágot, és a pályázatok egyéni, konzisztens stílusát. A pályázat egy remek lehetőség arra, hogy a tervezők bebizonyítsák rátermettségüket a formák, színek és hangulatok egyedi értelmezésére, sokszínű kreativitásuk demonstrálására és, hogy valódi elismerést szerezzenek munkájuknak." nyilatkozta a pályázat kapcsán Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, aki pályázatunk zsűrijét is vezeti.”

A zsűri tagjai:

Tóth Zsuzsa - főszerkesztő, Lakáskultúra

Tipográfusként és tervező-szerkesztőként kezdett el dolgozni a szakmában, majd több egyéb kiadói terület, a marketing, illetve a terjesztés kipróbálása után végleg a lapkészítést választotta. Különféle női lapok, például a Cosmopolitan után a lakberendezés, a design felé fordult és immár 16 éve dolgozik ezen a területen. Eleinte a Lakáskultúra művészeti vezetője volt, később szerkesztővé, végül főszerkesztővé vált.

Kiszely Beáta - lakberendező, képzőművész

A Képzőművészeti Egyetem murális festészet és restaurálás szakán diplomázott 1999-ben, 2009-ben pedig a Junior Art Center Oktatási Központ lakberendező képzését végezte el, ahol az év hallgatója lett. Ezt követően résztvevője volt az iskola Mesterkurzusának is. Tanulmányai befejeztével lakberendezőként kezdett dolgozni, valamint művészeti iskolában tanít rajzot. Tervezői területei közé tartoznak lakások, házak, bemutatótermek, kirakatok, közintézmények, iskolák, szállodák, éttermek, ezek mellett egyedi bútorterveket is készít.

A zsűrizéstől visszalépett.

Csiszár Judit - lakberendező, oktató

A Kaposvári Egyetemen szerzett könyvtáros, majd kommunikáció szakos bölcsész diplomát. 1994-ben végzett lakberendezőként. Tervezői területei közé tartoznak családi házak, közintézmények, ügyfélterek, üzletek, valamint irodák. A Junior Art Center lakberendező képzésében a kezdetektől részt vesz, tervezést és grafikát tanít. A Lakberendezők Országos Szövetségének alapító tagja, valamint a Junior Art Center Lakberendező Iskola blogjának szerkesztője.

Szili Krisztián - LG Regionális marketing menedzser

Kereskedelmi diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem marketing szakán diplomázott. 2003-ban csatlakozott az LG Electronics csapatához, amelyet immár 11 éve erősít. Jelenleg a 9 országot magába foglaló régió szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere.

Andruk Marianna - „Az Év Lakberendezője 2013” pályázat szakmai nyertese

Építész irodában dolgozott 10 évet, ezután 2003-ban a munka mellett kezdett el a lakberendezéssel foglalkozni. Az építész irodában szerzett tapasztalatok és a lakberendezői képzést követően, belevágott a tervezés és kivitelezés bonyolult világába. A 10 év alatt szerzett tapasztalat és a gyakorlati munka együttesen megerősítették abban, hogy ezzel szeretne foglalkozni a jövőben is. Tervezőként célja, hogy megrendelői elképzeléseit az ismereteivel és tapasztalataival kiegészítve, egyedivé alakítva teremtse meg azt az új életteret,amelyet majd kellemes érzéssel vehetnek birtokba.